Transformatie bankgebouw Aalsmeer gestart

Transformatie bankgebouw Aalsmeer gestart

Herinrichting van bankgebouw tot 7 appartementen

  • Datum nieuwsitem

Het project omvat de ontwikkeling van een eigentijds appartementencomplex, bestaande uit in totaal zeven unieke woningen. Op de begane grond worden zes ruime appartementen gerealiseerd, variërend in grootte van 53 tot 74 m2 en op de eerste verdieping wordt nog een appartement met een oppervlakte van 31 m2 gecreëerd.

Het oude bankgebouw is bijzonder gunstig gelegen in het hart van het oude dorp Aalsmeer. Dit eigentijdse herontwikkelingsproject bevindt zich direct aan het levendige winkelgebied van de Zijdstraat en de Punterstraat, waar bewoners kunnen profiteren van een scala aan winkels, boetieks en gezellige horecagelegenheden. Bovendien biedt de nabijheid van het Praamplein met een goed uitgeruste supermarkt extra gemak voor de dagelijkse boodschappen.

De zonnepanelen en warmtepompen maken het tot een duurzaam woonconcept. Met het historische centrum als achtergrond vormt deze locatie een perfecte combinatie van woonplezier en charme. Zoals gezegd zijn we inmiddels gestart met de transformatie, de deur naar de bankkluis is inmiddels verwijderd en het sloopwerk is nagenoeg afgerond. Daarnaast is er inmiddels een start gemaakt met de woningscheidende wanden. Naar verwachting worden de woningen dit jaar al opgeleverd aan de nieuwe bewoners.