Start sloop brandweer kazerne Boskoop

Start sloop brandweer kazerne Boskoop

Aan de Zuidkade te Boskoop zijn de gemeente Boskoop en Vink Bouw uit Nieuwkoop gestart met de sloop van de oude brandweerkazerne en de overige opstallen op het terrein. Na de sloop wordt de locatie bouwrijp gemaakt ten behoeve van het nieuwbouwproject de Gouwe Oever.

  • Datum nieuwsitem
Bouwkeet project Gouwe Oever te Boskoop

Het project bestaat uit 41 appartementen verdeeld over twee appartementencomplexen en een parkeergarage. In totaal worden er 19 koopappartementen gerealiseerd aan de zijde van de Gouwe met fraai uitzicht op het water. Aan de zijde van de Zuidkade worden 22 huurwoningen gebouwd, die worden afgenomen door Woonpartners Midden-Holland uit Waddinxveen.

Afgelopen week zijn er al diverse voorbereidende werkzaamheden plaatsgevonden zoals het plaatsen van de bouwkeet en zijn de voorzieningen getroffen voor de aanleg van water en elektra. Daarnaast is het aanwezige asbest in de bestaande opstallen verwijderd. In deze week vindt de sloop van de brandweerkazerne en de oude opstallen plaats en wordt de grond bouwrijp gemaakt ten behoeve van de bouw. Naar verwachting start Vink Bouw in maart daadwerkelijk met de nieuwbouw van de appartementen. Er zal dan een feestelijke eerste paal worden georganiseerd op de bouwplaats. Naar verwachting zal het gehele complex in het 2e kwartaal van 2014 worden opgeleverd.

Er zijn nog zes koopappartementen beschikbaar in het plan, neem voor meer informatie contact op met Makelaardij De Huizenbeurs. 0172-210747 of kijk op de website www.de-huizenbeurs.nl