informatieavond Toekomst in Techniek

informatieavond Toekomst in Techniek

Woensdag 28 maart was er door de Metaalvakschool Nieuwkoop een informatieavond 'Toekomst in Techniek' georganiseerd. Vink Bouw was hier uiteraard bij aanwezig om jongeren en hun ouders kennis te laten maken met de veelzijdigheid van de bouw.

  • Datum nieuwsitem

Een drukbezochte avond was het! Ruim 250 jongeren met hun ouders bezochten op woensdag 28 maart de informatiemarkt 'Toekomst in Techniek' bij het Ashram College in Nieuwkoop. Deze succesvolle avond was georganiseerd door de Metaalvakschool Nieuwkoop om jongeren kennis te laten maken met techniek.

Bij het lokaal van Vink Bouw kon je kennismaken met de mogelijkheden in de bouwsector. Van projectontwikkeling tot 3D bouwen in BIM en van klantgerichtheid, Start Smart tot een kijkje nemen in een toekomstige woning met een VR bril. 

informatieavond Toekomst in Techniek

Bedrijvenpanel
Tijdens deze avond was er ook een bedrijvenpanel waarin Patrick Immerzeel namens Vink Bouw plaats nam. Patrick vertelde enthousiast over de carriere mogelijkheden en over onze eigen 'Vink Bouw Academy'.

Vink Bouw Academy
Vink Bouw Academy is een nieuw online platform waar Vink Bouwers digitaal kunnen leren en kennis delen. Opleidingen, cursussen, ervaringen van collega’s compleet met vlogs/filmpjes worden voor elkaar ter beschikking gesteld zodat ieder in zijn eigen tempo en ieder moment van de dag bezig kan zijn met zijn/haar eigen ontwikkeling. 

informatieavond Toekomst in Techniek

Stage of werken bij Vink Bouw
Vink Bouw biedt de mogelijk jezelf te ontwikkelen, geeft ruimte en laat medewerkers zelf verantwoordelijkheden nemen. We richten ons op jouw talenten. Doen waar je goed in bent en tegelijkertijd jezelf verder ontwikkelen om je eigen ambitie waar te maken. Zelfs bij het aannemen van nieuwe Vink Bouwers is dat belangrijker dan je diploma of je vakrichting. Veel jonge mensen doen als stagiair bij ons hun eerste ervaring in de bouwwereld op. Heb je interesse in werken, stagelopen of afstuderen bij Vink Bouw? Je kunt altijd contact opnemen voor een open sollicitatie of een stage-/afstudeerplek. Klik hier voor meer informatie.