Lutmastraat bereikt hoogste punt

Lutmastraat bereikt hoogste punt

Op 6 december 2017 is het bereiken van het hoogste punt voor de Lutmastraat in Amsterdam feestelijk gevierd. De voormalige gymzaal wordt gerenoveerd naar 15 eigentijdse huurappartementen.

  • Datum nieuwsitem

De voormalige gymzaal aan de Lutmastraat 175 in Amsterdam wordt gerenoveerd naar 15 eigentijdse huurappartementen met een ontwerp van Aterlier PUUUR. De renovatie verloopt voorspoedig en het hoogste punt is inmiddels bereikt. Op 6 december is dit feestelijke moment gevierd met het bouwplaatspersoneel.

Door Bernlef de Vries, directeur van Vink Bouw, werd een kort woordje gehouden over het tot stand komen van het project. Tevens werd door de afnemer, JV Investment Ideas B.V., een korte toespraak gehouden en werd er even stilgestaan bij de werkzaamheden welke tot nu toe zijn verricht door alle partijen.

Inmiddels wordt het gevelmetselwerk aangebracht, waarbij de achtergevel op hoogte is. Het dak is waterdicht gemaakt en nog voor de kerstvakantie wordt de afwerkvloer aangebracht. De verwachting is dat ook het gevelmetselwerk nog voor de kerstvakantie gereed is. Begin januari wordt met frisse moed gestart aan de afbouw.