Feestelijke opening Start Smart Showroom

Feestelijke opening Start Smart Showroom

Woensdag 20 december 2017 is feestelijk de Start Smart Showroom geopend bij Carpentier Wonen in Aalsmeer. Tijdens een interactieve bijeenkomst met verschillende activiteiten konden de aanwezigen de klantbeleving zelf ervaren.

  • Datum nieuwsitem

Wat begon met een goed idee is uitgewerkt tot een prachtig resultaat! Trots zijn we op onze Start Smart Showroom bij Carpentier in Aalsmeer welke wij op woensdag 20 december feestelijk hebben geopend. Tijdens een interactieve bijeenkomst met verschillende activiteiten konden de aanwezigen de klantbeleving zelf ervaren.

Start Smart Showroom
Het team van Vink Bouw is samen met Carpentier Wonen in Aalsmeer aan de slag gegaan om de Start Smart Showroom te realiseren. In deze showroom kunnen kopers van Vink Bouw woningen zelf inspiratie opdoen voor de afwerking voor hun toekomstige woning. Door de indeling van diverse woonwerelden en verschillende prijsklassen is er voor ieder wat wils!

Opening
Op woensdag 20 december is de showroom feestelijk geopend. Na het welkomstwoordje en de feestelijke toast was er een interactief programma voor de aanwezigen in de vorm van een klant experience. In het proces van Start Smart werken we van groot naar klein en dat hebben we verwerkt in de activiteiten.

Activiteiten
Tijdens de activiteiten kon je een test doen om te kijken welke woonwereld bij je past. Er werd gestart met moodboarden om vervolgens  naar de tweede activiteit te gaan. Alle keuzes van één van de prijsniveaus stonden opgesteld als snoepwinkel en hier kon geshopt worden.

De derde activiteit ging om het maken van jouw thuis. Met de geshopte producten uit de snoepwinkel en de scheurvellen met meubels kon je je eigen thuis gaan maken. De vierde activiteit was een digitale beleving van het project Antoni. Hierbij kon je met een Virtual Reallity bril letterlijk door de woning gaan lopen en de woning ervaren. Iedereen is creatief bezig geweest met de activiteiten en dit leidde tot leuke gesprekken.

Feestelijke opening Start Smart Showroom

Feedback
Na de klantexperience sloten we af met het invullen van het feedbackbord, wij waren reuze benieuwd hoe de aanwezigen de klant experience ervaren hadden. De complimenten waren groot en de feedback was super!

Nieuwbouwprojecten
Alle projecten die klaargestoomd worden voor Start Smart stonden opgesteld langs de vide bij Carpentier. In het begin van het nieuwe jaar staan de eerste projecten Antoni en ROC leiderdorp gepland om te starten met het Start Smart concept.

Feestelijke opening Start Smart Showroom