Hoogste punt Hotel Boot & Co bereikt en gevierd!

Hoogste punt Hotel Boot & Co bereikt en gevierd!

Op feestelijke wijze is op woensdag 18 juli het behalen van het hoogste punt van Hotel Boot & Co Houthaven Amsterdam gevierd.

  • Datum nieuwsitem

Het feestje vond plaats op de bouwplaats. Onder toezicht oog van het bouwplaatspersoneel en de bij het project betrokken partijen werd, met het plaatsen van de afdekking van de liftschacht, het hoogst punt bereikt.

De betonnen schachtafdekking, met daarop de vlaggen van Bouwinvest, IQNN, City ID Group en Vink Bouw, werd met de kraan op zijn plaats gezet door de vertegenwoordigers van de ontwikkelcombinatie en Bouwinvest.

Na de bouwvak wordt de zinken dakbedekking aangebracht en gaan we verder met de binnenafbouw van het hotel. Naar verwachting wordt het hotel Boot & Co in de zomer van 2019 geopend.

Hoogste punt Hotel Boot & Co bereikt en gevierd!

IQNN Development, Vink Bouw en City ID Group, ontwikkelen gezamenlijk Kavel 3E op het Revaleiland in de Houthaven. Boot & Co biedt een vernieuwend hotelconcept met 82 ruime hotelappartementen, horeca, spa en gym. Met de architectuur van het gebouw wordt een goede verbinding gemaakt met de geschiedenis van de Spaarndammerbuurt. Het ontwerp is van Kollhoff & Pols Architecten. Bouwinvest Dutch Institutional Hotel Fund koopt het gebouw van Boot & Co Ontwikkeling.