Hoogste punt bereikt bij project Bad Zandvoort

Hoogste punt bereikt bij project Bad Zandvoort

Vier gebouwen hijsen de vlag in Zandvoort

Op dinsdag 23 mei hebben we met een heerlijke lentezon het hoogste punt gevierd bij project Bad Zandvoort. Onder toeziend oog van de toekomstige bewoners en familieleden werden de vier vlaggen gehesen, één voor elk bouwblok.

Voorafgaand aan het hijsen van de vlag kregen de bewoners de gelegenheid om een exclusief kijkje te nemen in hun toekomstige woningen. Na de bezichtiging nam Bernlef de Vries, directeur van Vink Bouw, het woord om meer te vertellen over het project en het toegewijde team erachter. Vervolgens kregen de bewoners de kans om de vlaggen persoonlijk te ondertekenen, waarna ze met trots werden gehesen. Om dit belangrijke moment te vieren, werd er gezellig nagepraat onder het genot van een borrel.

Het project Bad Zandvoort bestaat uit vier appartementsgebouwen, gelegen boven een gezamenlijk parkeergedeelte. De blokken bieden diverse appartementen aan, van sociale huur tot koopappartementen. Boven het parkeerdek bevindt zich een gemeenschappelijke binnentuin. Extra bijzonder is het slimme waterbeheersysteem. Het regenwater wordt namelijk geïnfiltreerd in de grond, wat bijdraagt aan het ontlasten van het lokale rioolstelsel tijdens periodes van hevige regenval.