Feestelijke start Kroon op Jutphaas Nieuwegein

Feestelijke start Kroon op Jutphaas Nieuwegein

Op vrijdag 10 juni werd de feestelijke start gevierd van de bouw van 26 woningen en 30 appartementen Kroon op Jutphaas in Nieuwegein.

  • Datum nieuwsitem
feestelijke start bouw
feestelijke start bouw
feestelijke start bouw

Een mooie mijlpaal voor het nieuwbouwproject Kroon op Jutphaas in Nieuwegein. Op vrijdag 10 juni werd de feestelijke start gevierd van de bouw van 26 woningen en 30 appartementen.

Onder het toeziend oog van kopers en belangstellenden werd door de architect, de wethouder en de eerste kopers de feestelijke eerste paal geslagen met een oud Hollandse heistelling. Het confetti kanon zorgde voor een feestelijk geheel!

Na een welkomstwoord en de officiële feestelijke handeling werd het glas geheven op een voorspoedige bouw van het project Kroon op Jutphaas.

Alle woningen in Kroon op Jutphaas worden uitgevoerd als een nul-op-de-meter woning met onder andere een warmtepomp en PV panelen. Vorige week is er gestart met het boren van de WKO (warmte koude opslag) bronnen en eind juni zal het heiwerk aanvangen.

Het project bevindt zich in het gebied Rijnhuizen ten oosten van het centrum van Nieuwegein en bestaat uit 26 grondgebonden eengezinswoningen en 30 appartementen. Het gebied Rijnhuizen wordt de komende jaren getransformeerd tot een dynamisch woon- werkomgeving.

Klik hier voor meer informatie over het project Kroon op Jutphaas.