Eerste woningen Kroon op Jutphaas opgeleverd

Eerste woningen Kroon op Jutphaas opgeleverd

Op 27 augustus zijn de eerste woningen opgeleverd in de woonwijk Kroon op Jutphaas in Nieuwegein. Het project van totaal 56 woningen is als Nul-op-de-Meter project gerealiseerd in het transformatiegebied Rijnhuizen.

  • Datum nieuwsitem

De eerste woningen in een reeks van 26 eengezinswoningen in de woonwijk Kroon op Jutphaas in Nieuwegein zijn op 27 augustus opgeleverd. Een ideale woning voor iedereen, omdat de kopers de kans kregen om de indeling van de woning zelf te bepalen. Zo komen er  jonge stellen en gezinnen te wonen in deze nieuwe centraal gelegen wijk in Nieuwegein. Later dit jaar wordt het appartementsgebouw met 30 schitterende appartementen opgeleverd.

Eerste woningen Kroon op Jutphaas opgeleverd

Kroon op Jutphaas, waar wonen en genieten samenkomen

Duurzaam
De woningen zijn gebouwd volgens het Nul op de Meter concept.  Voor de energieopwekking zijn alle woningen voorzien van een individuele warmtepomp installatie met een eigen bodembron en daarnaast zijn PV panelen op de schuine daken geplaatst.

Van kantorenwijk naar woonwijk
In maart 2016 zijn we begonnen met het slopen van de oude kantoren in het gebied Rijnhuizen. Op deze plaats hebben we een prachtige woonwijk gebouwd. Kroon op Jutphaas is het eerste woonproject op dit terrein. In de komende jaren wordt het gebied getransformeerd tot een levendig woon- en werkgebied.