BLVC bokaal ontvangen

BLVC bokaal ontvangen

Bereikbaarheid, Leefbaarheid, Veiligheid en Communicatie

  • Datum nieuwsitem

De Gemeente Amsterdam heeft op op 23 september aan Ron Schwarze, hoofduitvoerder van Vink Bouw de allereerste BLVC bokaal uitgereikt.

BLVC staat voor goede Bereikbaarheid, Leefbaarheid, Veiligheid en Communicatie om de overlast tijdens een bouwproject te beperken. Het team Gebiedsontwikkeling Houthaven van Gemeente Amsterdam heeft vooraf zeer strenge BLVC voorwaarden geformuleerd om ervoor te zorgen dat de overlast als acceptabel wordt ervaren. Tijdens de bouw van het Hotel Boat & Co. in de Houthaven is het door continue met elkaar in gesprek te blijven heel goed gelukt om het gewenste resultaat te bereiken.

‘Ron heeft vanaf dag één laten zien dat de minimale BLVC eisen geen last, maar een lust zijn. Hij wordt gezien als een voorbeeld en was tijdens de bouw van Hotel Boat & Co een echte teamspeler!‘ aldus gemeente Amsterdam.

BLVC bokaal ontvangen

Ron: “Toen wij aan project Boat&Co begonnen leken de BLVC eisen van de gemeente een behoorlijke uitdaging. Tijdens de uitvoering is gebleken, dat wanneer je goed omgaat met de spelregels, er voornamelijk voordelen zijn. Houthavens Amsterdam kan in mijn optiek een voorbeeld zijn in hoe er samengewerkt kan worden binnen de gestelde BLVC eisen in een binnenstedelijk gebied.”

BLVC bokaal ontvangen
BLVC bokaal ontvangen