Inschrijving Parel Vliet groot succes

Inschrijving Parel Vliet groot succes

De inschrijving voor het project Parel Vliet in Nieuwkoop is een groot succes. Afgelopen maandag is de inschrijftermijn afgesloten. Maar liefst 75% van de woningen is gereserveerd en een aantal reservekandidaten staat nog te trappelen om ook hun eerste keus woning te bemachtigen. In de komende weken worden door Drieman Garantiemakelaars de gesprekken gepland om het project verder toe te lichten en tekenafspraken te maken.

  • Datum nieuwsitem
Inschrijving Parel Vliet groot succes

Parel Vliet bestaat uit 38 appartementen, waarvan 16 appartementen voor starters op de koopmarkt, 20 ruime appartementen en 2 penthouses. Alle woningen hebben een groot balkon op het zuiden met uitzicht op het park en een berging plus eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage onder het gebouw. De appartementen zijn te koop vanaf € 164.500,-, de penthouses kosten € 585.000,- v.o.n. Ook na de inschrijving is er nog keuze in verschillende typen appartementen en prijsklassen. Een Starterslening van maximaal € 17.500,- behoort voor de appartementen tot de mogelijkheden. De Starterslening is te verkrijgen via de gemeente Nieuwkoop.

Als u meer wil weten over Parel Vliet en de beschikbaarheid, kijk dan op www.parelvliet.nl of neem contact op met Drieman Garantiemakelaars op 0172 - 460808 of per e-mail: nieuwbouw@drieman.nl. Voor meer informatie over de Starterslening: wwww.nieuwkoop.nl en zoeken op starterslening of u kunt informeren bij de makelaar.