Start verkoop Kroon op Jutphaas

Start verkoop Kroon op Jutphaas

Op dinsdag 16 juni 2015 zal er worden gestart met de verkoop van het project Kroon op Jutphaas te Nieuwegein. Het project Kroon op Jutphaas bestaat uit ruime en betaalbare eengezinswoningen en appartementen in een groene stedelijke omgeving in het gebied Rijnhuizen te Nieuwegein.

  • Datum nieuwsitem
Start verkoop Kroon op Jutphaas
Start verkoop Kroon op Jutphaas
Start verkoop Kroon op Jutphaas

Kroon op Jutphaas betekent wonen op een authentieke locatie dichtbij het centrum van Nieuwegein, naast het oude Fort Jutphaas en kasteel Rijnhuizen. Het project wordt zeer duurzaam omdat alle woningen via het 0-op-de-meter principe worden gebouwd. Kroon op Jutphaas biedt ruimte aan in totaal 26 ruime woningen, verdeeld over 21 eengezinswoningen (vanaf 125 m2), luxe (half-) vrijstaande woningen inclusief garage (vanaf 155 m2) en in totaal 31 appartementen. Alle ruimte om te wonen én te genieten dus. Alle woningen worden standaard voorzien van keuken, sanitair en tegelwerk, zodat je direct je woning kan betreden.

De start verkoop van het project wordt georganiseerd in De Lantaern te Nieuwegein (Utrechtsestraatweg 4) van 18.00 uur tot 20.00 uur. U kunt tijdens de start verkoop alle informatie ophalen omtrent het project en vragen stellen aan de aanwezige partijen zoals De Keizer Makelaarsgroep en Vink Bouw. Daarnaast kunt u zich vanaf dit moment inschrijven voor een van de woningen of appartementen. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.kroonopjutphaas.nl. De verkoop van de woningen en appartementen wordt verzorgd door De Keizer Makelaarsgroep (T: 030-600 8240 / nieuwbouw@dekeizer.nl).