Sponsoring Daniël Knegt

Sponsoring Daniël Knegt

Blind naar de Paralympische Spelen van Parijs 2024

  • Datum nieuwsitem

Daniël Knegt is hard op weg naar de Paralympische Spelen van Parijs 2024! Als judoka moet hij zich kwalificeren via de internationale toernooien. Het reizen, verblijf en begeleiding is erg kostbaar! Vink Bouw sponsort Daniël, helpt u ook mee? Ieder bedrag is welkom!

Daniël Knegt is een vader, atleet en ondernemer uit Hazerswoude-Dorp. Na een verwonding als militair, waarbij hij zijn zicht verloor, heeft hij zijn doorzettingsvermogen en passie voor sport doorgezet. Hij laat zich niet weerhouden door zijn beperking en inspireert anderen om hetzelfde te doen! Zijn uitstekende prestaties en vastberadenheid zijn erkend met de Audrey Hepburn Trofee en Alphense Sportman van het Jaar.

Daniël heeft een duidelijke ambitie, zijn doel is namelijk deelnemen aan de Paralympische Spelen van Parijs 2024. Als judoka en ambassadeur voor blinden en slechtzienden laat Daniël letterlijk zien wat er ondanks een visuele beperking wel mogelijk is. Om deel te kunnen nemen in Parijs 2024 moet Daniël deelnemen aan de mondiale wedstrijden en de kosten voor reizen, verblijf en begeleiding zijn aanzienlijk. 

Geboeid door zijn verhaal, vastberadenheid en doorzettingsvermogen heeft Vink Bouw besloten Daniël een flinke stap in de juiste richting te geven. Daarmee is hij er echter nog niet, ook uw hulp is nodig, vandaar ons bericht. Helpt u mee? Doneren kan heel gemakkelijk via Stichting Blind Sports met de onderstaande link. Ieder bedrag is enorm welkom.