Ondertekening Engelendaal ROC

Ondertekening Engelendaal ROC

Op 1 juni op de PROVADA hebben Amvest Investment Management en Engelendaal Ontwikkeling, een samenwerking van Vink Bouw en Did Vastgoedontwikkeling, de intentieverklaring getekend voor de afname van een woontoren met 104 vrijesectorhuurwoningen in het project Engelendaal in Leiderdorp.

  • Datum nieuwsitem
Engelendaal
Engelendaal

Op 1 juni hebben Amvest Investment Management en Engelendaal Ontwikkeling, een samenwerking van Vink Bouw en Did Vastgoedontwikkeling, de intentieverklaring getekend voor de afname van een woontoren met 104 vrijesectorhuurwoningen in het project Engelendaal in Leiderdorp. Hiermee is een belangrijke stap gezet in de herontwikkeling van de voormalige ROC-locatie.

De voormalige schoollocatie, centraal gelegen aan de Leidsedreef op de hoek van de Engelendaal en de Oude Spoordijk, wordt getransformeerd tot een nieuwe woonwijk. De 104 vrijesectorhuurappartementen komen in een stijlvolle slanke toren van 70 meter hoog. Naast de markante toren komen een lager appartementengebouw met 36 sociale huurwoningen en verschillende soorten eengezinskoopwoningen. Alle woongebouwen bevinden zich in een mooi ingerichte openbare ruimte met een centraal plantsoen. In totaal omvat het project 182 woningen. Het ontwerp is van KAW architecten.

De start van de bouw staat gepland voor eind 2017.