Nieuwjaarsbijeenkomst met spreker Maarten van der Weijden

Nieuwjaarsbijeenkomst met spreker Maarten van der Weijden

Dinsdag 8 januari hadden we een geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst voor onze Vink Bouw collega's bij het Kaleidoskoop in Nieuwkoop. Na de nieuwjaarsborrel en het buffet kwam elfstedentochtzwemmer en Olympisch kampioen Maarten van der Weijden om zijn inspirerende verhaal te vertellen.

  • Datum nieuwsitem

Al onze medewerkers kwamen op dinsdag 8 januari bijeen tijdens onze nieuwjaarsbijeenkomst bij Kaleidoskoop in Nieuwkoop.  We maakten gebruik van de mooie theaterzaal en het restaurant. Het buffet en nieuwjaarsborrel was perfect geregeld door de vrijwilligers van Kaleidoskoop. 

Gestart werd met een bijeenkomst voor onze vaklieden waarbij we onder andere een ode aan de vaklieden gaven! Door de inzet van onze enthousiaste medewerkers hebben we afgelopen jaar weer prachtige projecten gerealiseerd.

Daarna kwam elfstedentochtzwemmer en Olympisch kampioen Maarten van der Weijden op het podium.

Hij vertelde zijn persoonlijke verhaal over beter worden, omgaan met tegenslag en andere omstandigheden, positief blijven, doelen stellen, hard werken en goed voorbereiden, dromen en soms realiseren dat je ook gewoon pech of geluk kunt hebben maar dat je er wel alles hebt uitgehaald. Een mooie inspiratie voor iedereen!

'Elke dag je stinkende best doen'

Nieuwjaarsbijeenkomst met spreker Maarten van der Weijden