Kennis voor onze Vink Bouwers en daarbuiten

Kennis voor onze Vink Bouwers en daarbuiten

Masterclass

  • Datum nieuwsitem

De nieuwe technieken en de steeds belangrijker wordende rol van BIM vraagt kennis binnen Vink Bouw en daarbuiten. De kennis en leerpunten die Vink Bouw heeft, wordt gedeeld tijdens een masterclass voor studenten op de BIM onderwijsdag 4 oktober.

Kennis voor onze Vink Bouwers en daarbuiten
Kennis voor onze Vink Bouwers en daarbuiten

Kennisdelen

De ontwikkelingen op het gebied van BIM gingen en gaan razendsnel. Dit vraagt ontwikkeling  van onze Vink Bouwers, ontwikkel- en bouwpartners en de processen. Door de snelle ontwikkeling wordt er veel ervaring en kennis verzameld. Deze kennis worden bedrijfsbreed gedeeld. Dit doet Vink Bouw niet alleen intern maar de kennis worden ook gedeeld met de ontwikkel- en bouwpartners onder andere in de Vink Bouw Academy voor partners. 

Partnersamenwerking 

Samenwerking gaat voor Vink Bouw verder dan alleen alleen binnen de projecten, ook daarbuiten zoekt Vink Bouw samenwerkingen op om impact te kunnen maken en de bouwsector te inspireren.  

Op de BIM onderwijsdag geeft Vink Bouw onder andere een masterclass over BIM. Dit biedt de mogelijkheid om kennis en ervaring te delen en de nieuwe generatie en organisaties te inspireren.

“Wij zijn trots om onderwijspartner te zijn op de BIM onderwijsdag”.