Hoogste punt van Vliervelden is bereikt

Hoogste punt van Vliervelden is bereikt

Trots op deze prestatie!

  • Datum nieuwsitem

Vliervelden is een bijzondere locatie met een unieke ligging in Almere. Op een boerenerf wordt een appartementengebouw met 21 appartementen gebouwd. Met een vaste groep vakmensen hebben wij recent het hoogste punt van het gebouw bereikt. Dit mooie moment hebben we op 10 juni op de bouwplaats gevierd. De frietkraam van Raymond Snacks stond klaar om alle vaklieden te trakteren op een lekkere snack om ze te bedanken voor hun inzet. 

Wij zijn uitzonderlijk trots op deze prestatie! Een hoogste punt viering vieren we voor alle toppers die hebben meegewerkt aan dit prachtige gebouw. Van oudsher wordt door de opdrachtgever een hoogste punt viering georganiseerd. Wij nodigen hier normaal gesproken ook altijd de mensen uit die hier komen wonen zodat ook zij deze mooie prestatie en hun waardering naar onze vaklieden uit kunnen spreken en mee kunnen genieten van dit feestje. 

Om de hoogste punt viering door te laten gaan voor de mensen die dat echt verdienen hebben wij ervoor gekozen het in deze vorm te laten plaatsvinden. Projectleider Iwan Buckens heeft in zijn woordje voornamelijk de bewondering voor iedereen uitgesproken hoe zij in deze tijd een prestatie van formaat neerzetten. Dat is niet gewoon te noemen, maar echt een hele mooie prestatie.

Binnen is begonnen met de afbouw, de dekvloeren zijn allemaal gesmeerd en de eerste binnenwanden geplaatst. Een voorzichtige planning voor het oplevering van de eerste woningen is 4e kwartaal 2020. Uiteraard met een slag om de arm, maar we zetten ons beste beentje voor!

Hoogste punt van Vliervelden is bereikt