Funenhof viert bereiken hoogste punt

Funenhof viert bereiken hoogste punt

Het hoogste punt is bereikt bij het Funenhof in Amsterdam. Reden voor een feestelijke middag op vrijdag 20 oktober samen met het bouwplaatspersoneel, de toekomstige bewoners, architect Arons en Gelauff en overige betrokken.

  • Datum nieuwsitem

Het Funenhof wordt een modern groen hofje van 8 gezinswoningen gelegen tussen het Funenpark en de Czaar Peterbuurt aan de rand van het Amsterdamse Centrum.

Hoogste punt
Op 20 oktober is het bereiken van het hoogste punt bij Funenhof in Amsterdam feestelijk gevierd. De toekomstige bewoners, het bouwplaatspersoneel, architect Arons en Gelauff en overige betrokken waren hierbij aanwezig. Er was tijd om rond te kijken in de toekomstige woningen, iedereen was erg positief om de vorderingen te zien. De frietkraam zorgde voor wat lekkers, wat goed in de smaak viel tijdens het koude en regenachtige weer die middag. Het was een hele gezellige middag, de sfeer tussen de toekomstige bewoners is erg goed.

Ideale en veilige plek voor jonge gezinnen
In het Funenhof worden 2 typen woningen, 3 Parkwoningen en 5 hofwoningen, gebouwd. Er is een directe toegang tot een groot park waar kinderen veilig op verkenning kunnen. Sommige woningen kijken uit op het park, andere hebben een eigen terras. Vanuit de gemeenschappelijke binnentuin kun je het park inwandelen. Een ideale en veilige plek voor jonge gezinnen.

hoogste punt
hoogste punt
hoogste punt
hoogste punt

Bouw
De bouw verloopt voorspoedig. Op dit moment zijn de stukadoors, installateurs en timmerlieden druk bezig de woningen af te bouwen. Ook aan de gevels wordt hard gewerkt. Naar verwachting worden de woningen begin februari 2018 opgeleverd.