Feest: Pondok bereikt hoogste punt

Feest: Pondok bereikt hoogste punt

Vink Bouw bouwt in opdracht van Stichting Pondok 9 casco woningen en bedrijfsruimten aan de Poeldijkstraat in Amsterdam. Het hoogste punt van de ruwbouw van het woon/werkgebouw is inmiddels bereikt en op 15 september is dit feestelijk gevierd.

  • Datum nieuwsitem
Kids hijsen de vlag

Vrijdag 15 september 2017 is feestelijk het bereiken van het hoogste punt gevierd samen met de toekomstige bewoners, de vaklieden van Vink Bouw en onze bouwpartners. Na de welkomstwoorden van architect én toekomstig bewoner Tom Jonker en Rob de Kuiper namens Vink Bouw werden de vlaggen naar de top gehesen. Bij het bereiken van het hoogste punt werd er confetti in de lucht geblazen.

Actieve CPO groep
De hechte CPO groep heeft deze feestelijke middag georganiseerd. Ze hadden een leuk programma samengesteld waarbij de kinderen enthousiast aan de slag gingen om zelf een vlag te maken. De Pondoktieners stonden achter de barbecue en voor iedereen was er uiteraard een hapje en een drankje.

Bouw
In januari 2017 is de bouw van dit project gestart. De planning is dat begin 2018 het geheel wordt opgeleverd.

Pondok visie
Het woon-werk gebouw heeft een open karakter naar de straat waardoor het gebouw in verbinding staat met de buurt. Met openbare groene ruimte tussen de woonblokken ontstaat er een levendige ontmoetingsplek voor alle omwonenden.