Hoogste punt Dijsselbloemschool

Hoogste punt Dijsselbloemschool

De bouw van de nieuwe basisschool Dijsselbloem en sporthal in Voorburg gaat voorspoedig. Het hoogste punt is inmiddels bereikt! Dit werd donderdag 9 november feestelijk gevierd met de opdrachtgever OLCO-Sportsphere BV, het bouwplaatspersoneel, onderaannemers en nevenaannemers.

  • Datum nieuwsitem

Door de opdrachtgever OLCO-Sportsphere BV werd er een korte toespraak gehouden om even stil te staan bij de werkzaamheden die tot nu toe zijn verricht door iedereen. Na de toespraak van de opdrachtgever, heeft de oudste timmerman op de bouwplaats de vlag gehesen, waarna met elkaar geproost is op het succes!

vlag
vlag
vlag
vlag
vlag
vlag

Oplevering
Naar verwachting zal de nieuwbouw in de zomer van 2018 klaar zijn en kunnen de kinderen die nu tijdelijk in het bijgebouw les krijgen weer een plekje krijgen in hun nieuwe school.

School en sporthal
Het project De Dijsselbloem bestaat uit het bouwen van een nieuw schoolgebouw voor de RK-basisschool de Dijsselbloem in Voorburg. Naast de school komt een prachtige nieuwe sportzaal voor diverse sporten. Een gedeelte van de hal wordt als officiële turn-faciliteit ingericht. Het schoolgebouw is op de begane grond voorzien van een peuterspeelzaal, kleuterlokalen, speellokalen en een tribune met aula voorziening. Op de bovenste verdieping bevindt zich de bovenbouw met speciaal ingerichte leerpleinen.