Bereiken hoogste punt Typisch Tuinstad gevierd!

Bereiken hoogste punt Typisch Tuinstad gevierd!

189 woningen, commerciƫle ruimten en een groene binnentuin

  • Datum nieuwsitem

In de Reimerswaalbuurt in Amsterdam wordt hard gewerkt aan het woonproject Typisch Tuinstad. Vink Bouw, Vireo Vastgoed en Hendriks C&PO hebben als ontwikkelcombinatie de handen ineengeslagen om dit ambitieuze project, bestaande uit 189 woningen, commerciële ruimten en een groene binnentuin, te realiseren.

Het bereiken van het hoogste punt is feestelijk gevierd. Zo werden de vaklieden bedankt voor hun toewijding en inzet en mochten zij genieten van een warme hap bij de frietkraam. Aan het einde van de middag werden de toekomstige bewoners verwelkomd en mochten zij hun handtekening op de twee vlaggen plaatsen, waarna deze werden gehesen. Een feestelijke toost maakte het evenement compleet voor alle aanwezigen.

Daarnaast was de viering een mooi moment voor de bewoners om elkaar te ontmoeten. Ook mochten zij een kijkje nemen tijdens de rondleiding door het project en werden ze geïnformeerd over de binnentuinen die binnen het plan worden gerealiseerd. De kopers waren enthousiast, daar doen we het voor!