Riverfront
Wonen in ontwikkeling
Riverfront Amsterdam
Riverfront
Riverfront
Riverfront
Riverfront
Riverfront
Riverfront
Riverfront
Riverfront
  • waanzinnig uitzicht over de Amstel
  • penthouses, dubbele benedenhuizen en appartementen
  • overdekte plarkeerplaatsen en gemeenschappelijke fietsenstallingen
  • nagenoeg energieneutraal

Het Amstelkwartier, tussen Amsterdam ­Zuid, de Rivierenbuurt en Watergraafsmeer in, is geliefd, gewild en enorm in ontwikkeling. De levendigheid van de stad ligt op steenworp afstand met de fiets, metro of auto. Daarnaast heeft het recent aangelegde Park Somerlust dankzij haar open karakter, verbinding met het water en de monumentale watertoren als middelpunt eveneens een aantrekkingskracht die voor gezelligheid en geborgenheid zorgt.

Heerlijk rustig wonen, omringd door natuur en groen, mét alle moderne gemakken van de stad bij de hand.

Riverfront
Residences Riverfront bestaat uit: 

  • Drie luxe penthouses met een of twee zonnige dakterrassen op de toplaag, variërend in grootte van ruim 185 m² tot 260 m².
  • Een een exclusief appartement van ruim 190 m², met een prachtige buitenruimte op de vierde verdieping.
  • Veertien exclusieve dubbele benedenhuizen met tuin, dakterras en/of balkon op de begane grond, variërend van 128 m² tot 223 m². Dankzij de ligging op de half¬ verdiepte garage hebben alle woningen een verhoogd terras en beschikken de meeste woningen ook over een ruime achtertuin. 
  • Verspreid over de tweede, derde en vierde verdieping bevinden zich de 42 comfortabele appartementen met buitenruimte: van praktische studio’s van 55 m² tot royale appartementen van maar liefst 156 m². Alle woningen beschikken over minimaal een balkon en sommige appartementen hebben er zelfs twee.

Vanzelfsprekend beschikken de vier gebouwen in Riverfront Residences over een luxe entreehal en liftvoorziening, ruime inpandige berging(en) in de woningen, overdekte parkeerplaatsen en gemeenschappelijke fietsenstallingen.

Verkoop is gestart!

Toekomstgericht bouwen

Duurzaam
Naast de gunstige ligging en de hoogwaardige afwerking, wordt Riverfront ook nog eens één van de duurzaamste woongebouwen van Nederland. Het gebouw gebruikt namelijk de zon en slaat warmte en koude op in de grond. Regenwater en warm water worden optimaal (her)gebruikt. Door de toepassing van duurzame materialen en de isolatie zorgen we dat het gebouw minder snel opwarmt. Met de juiste oriëntatie van het gebouw, een goed isolerende schil en energieopwekking beperken we de energievraag. Riverfront beschikt straks over een eigen warmte­koudeopslag (WKO), zonnepanelen en werkt met een vernieuwend installatieconcept. Hierdoor heeft Riverfront één van de laagste energieprestatiecoëfficiënt (EPC), die ooit in een woongebouw gerealiseerd is.

Water (her)gebruiken
Op het dak van het gebouw en de achtertuinen/terrassen, wordt een extra buffercapaciteit voor regenwater gemaakt. Overtollig regenwater wordt hierin opgevangen en gebruikt voor irrigatie van de beplanting/tuinen. Het warme water dat huishoudelijk is gebruikt, wordt opnieuw als een milieubewuste warmtebron hergebruikt in de vorm van warmteterugwinning.

Toekomstgericht bouwen en ontwikkelen loopt als een rode draad door alles wat Vink Bouw doet. Klik hier voor meer informatie.

Contactpersoon één van onderstaande makelaars:

Eefje Voogd Makelaardij: info@eefjevoogd.nl 020-3050560
Lunshof Makelaardij Amstelveen: nieuwbouw@lunshof.nl 020-3458345