Woningen DOK2404 fase 2 opgeleverd

Woningen DOK2404 fase 2 opgeleverd

Van bedrijventerrein naar aantrekkelijk woongebied

  • Datum nieuwsitem

De Rijnhaven in Alphen aan den Rijn verandert de komende jaren van een bedrijventerrein in een aantrekkelijk woongebied, waar project DOK2404 een flinke bijdrage aan levert. Onder het genot van een stralende zon opende wethouder Gerard van As de 18 middeldure en sociale huurwoningen en 3 havenhuizen, een prachtig moment voor de toekomstige bewoners! Trots op het prachtige werk en de samenwerking met Ruimtemaken BV.

Na de succesvolle realisatie en verkoop van de eerste fase van DOK2404 in de Rijnhaven van Alphen aan den Rijn volgde een tweede fase. Samen met Ruimtemaken BV ontwikkelden wij hier een appartementengebouw met 18 woningen en drie moderne havenhuizen.

Het eerste bouwdeel bestaat uit studio’s tot maximaal drie kamerappartementen. Deze 18 appartementen worden turn-key afgebouwd. Je huurt een appartement waar de keuken, de vloer en de kleur op de muur al geregeld is. De appartementen van 47 m² zijn uitermate geschikt voor starters. Deels worden deze in het sociale segment aangeboden. Daarnaast zijn er appartementen van 62, 70 en 83 m². Dit laatste appartement beschikt over een bedrijfsruimte op de begane grond. 

Het tweede bouwdeel bestaat uit drie royale havenhuizen aan de waterkant. De drie woonlagen zijn maar liefst 166 m² groot en beschikken over twee parkeerplaatsen achter de woning. Voor de indeling hebben de eigenaren zelf een keuze gemaakt. De keuken staat of aan de waterkant of aan de terraskant  georiënteerd. Grote terrassen aan de waterkant en de achterzijde zorgen voor veel buitenruimte. 

Gefeliciteerd allemaal!