Oplevering woningen Roosenhorst Voorschoten

Oplevering woningen Roosenhorst Voorschoten

12 Boomgaard woningen

In Voorschoten verrijst de prachtige woonwijk Roosenhorst. Na de oplevering van de eerste ‘Bosrand’ woningen, volgt nu de oplevering van de ‘Boomgaard’ woningen. Vanaf 3 mei zijn de eerste woningen opgeleverd van in totaal 12 twee-onder-één-kapwoningen en twee vrijstaande woningen. 

De komende tijd ontvangen alle toekomstige bewoners de sleutel van hun nieuwe woning. We wensen iedereen heel veel woonplezier in de nieuwe woning.

Oplevering woningen Roosenhorst Voorschoten

Alle woningen zijn voorzien van een duurzame installatie waaronder een warmtepomp en zonnepanelen. De woningen zijn voorzien van natuurlijke materialen zoals een rieten kap en een houten gevel. Bij deze woningen worden zonnepanelen op het rieten dak geplaatst op een bijzonder mooie en brandveilige manier. Naast het bouwen van de woningen worden ook de tuinen deels voorzien van fruit- en notenbomen en en is er een collectieve aanlegsteiger gebouwd zodat iedere koper een aanlegplaats heeft voor zijn boot.

Roosenhorst is verdeeld in vier ‘eilanden’ de Bosrand, de Boomgaard, het Landhuis en het Lint met in totaal 41 eigentijdse woningen. De vijf woningen van de Bosrand waren de eerste die opgeleverd zijn in februari en de de 14 appartementen van het landgoed worden medio juli opgeleverd en de bouw van de woningen het Lint is nog in volle gang.