Oplevering hotel Boat&Co.

Oplevering hotel Boat&Co.

82 prachtige hotelkamers en ruimtes volledig afgebouwd.

  • Datum nieuwsitem

Op 17 juli jl. is hotel Boat&Co in de Houthaven aan het IJ in Amsterdam opgeleverd en overgedragen aan de hotelexploitant City-ID Group

Binnen het hotel bevinden zich 82 luxe hotelkamers, een spa-wellness, een gym, een groot atrium waarin verschillende functies samenkomen en verschillende kantoor en back-off house ruimtes over de verdiepingen. Onder het hotel bevindt zich de parkeerkelder welke ruimte biedt voor 42 parkeerplekken.

Hotel Boat&co is na hotel TWENTY EIGHT op het Stadionplein in Amsterdam het tweede hotel welke Vink Bouw realiseert voor deze hotelexploitant. Samen met IQNN Development en City-ID group vormt Vink Bouw Boat&Co Ontwikkeling. Vink Bouw heeft voor Boat&Co Ontwikkeling het gebouw gerealiseerd. Het ontwerp van het gebouw is verzorgd door Kollhoff & Pols architecten en het interieurdesign door Martin Burdnizki Design Studio uit Londen. 

Oplevering hotel Boat&Co.

Vink Bouw heeft de hotelkamers en alle overige hotel gerelateerde ruimtes volledig afgebouwd en turnkey opgeleverd. Het is nu aan de hotelexploitant om het losse meubilair, raamdecoratie en inventaris te verzorgen wat het hotel verder karakter geeft. De komende periode leggen we de laatste hand aan de afbouw van de horeca ruimtes bestaande uit de keuken en de barruimte. De intentie is om medio oktober volledig open te gaan zodat de eerste gasten de nieuwste aanwinst in de Houthavens kunnen aanschouwen en ervaren. Het hotel wordt op dat moment overgedragen aan Bouwinvest.