Mooi Wonen aan de Plasweg bereikt hoogste punt

Mooi Wonen aan de Plasweg bereikt hoogste punt

Het project Mooi Wonen aan de Plasweg in Waddinxveen heeft het hoogste punt bereikt. Op donderdag 2 november werd dit feestelijk gevierd samen met het bouwplaatspersoneel en de toekomstige bewoners.

  • Datum nieuwsitem

In een landelijk gebied omringt door een prachtig park in Waddinxveen wordt het nieuwe woongebied MOOI Wonen aan de Plasweg gebouwd in meerdere fases. De eerste fase bestaat uit 20 diverse soorten woningen.

Hoogste punt
Op 2 november is het bereiken van het hoogste punt bij Mooi Wonen aan de Plasweg in Waddinxveen feestelijk gevierd. De toekomstige bewoners en het bouwplaatspersoneel, waren hierbij aanwezig. Door Joyce Sundermeijer,  de eerste koper van een van de woningen, werd de vlag gehesen. Er was gelegenheid om rond te kijken in de woningen en uiteraard een hapje en drankje voor iedereen.

hoogste punt
hoogste punt
hoogste punt
hoogste punt
hoogste punt

Bouw
De bouw verloopt goed. Er wordt hard gewerkt aan de binnen afbouw van de woningen. In het voorjaar wordt het terrein woonrijp gemaakt door de gebiedsontwikkelaar Wayland en verwachten we ook rond die tijd de woningen op te kunnen leveren.

Er zijn nog enkele woningen te koop. Klik hieronder voor meer informatie.