Bouw PUUUR IJce gestart!

Bouw PUUUR IJce gestart!

Contouren van het gebouw met lichtsnoeren zichtbaar.

  • Datum nieuwsitem

Na lange tijd onzekerheid of en wanneer we konden starten met bouwen was het op 29 oktober zover: de feestelijke start van de bouw van PUUUR IJce in Amsterdam Centrumeiland! Het aanbrengen van de boorpalen was al gestart op 16 oktober, maar dat mocht de pret niet drukken. Nagenoeg alle kopers waren aanwezig en keken, samen met onze bouwpartners, met belangstelling toe hoe twee kopers het bouwdoek onthulden. Samen met de introductie van architect Brecht Goeman en Rob de Kuiper is de start van de bouw gevierd!

Bouw PUUUR IJce gestart!

Na de feestelijke handeling was het tijd voor een kleine borrel en verplaatsen vervolgens de feestelijkheden naar de keet voor een quiz. Voor de kopers een speelse opzet om het project, Amsterdam en Vink Bouw beter te leren kennen. Voor ons een mooi ijkpunt om te peilen hoe goed de kopers op de hoogte zijn en wat educatie toe te voegen, bijvoorbeeld vragen over onder welke garantie we bouwen en of de bouw vrij toegankelijk is voor keukenleveranciers.

Als kers op de taart kon men vanuit de keet de contouren van het gebouw zien, uitgezet met lichtsnoeren wat zeer gewaardeerd werd door de kopers.

Bouw PUUUR IJce gestart!