Feestelijke paal Mirage Kliniek Den Haag

Feestelijke paal Mirage Kliniek Den Haag

Vrijdag 20 juni is de feestelijke eerste paal geslagen van het project Mirage kliniek te Den Haag. Vink Bouw realiseert het project in opdracht van NL Development en bestaat uit de verbouw en uitbreiding van Villa Ockenrode.

  • Datum nieuwsitem
Feestelijke paal Mirage Kliniek Den Haag
Feestelijke paal Mirage Kliniek Den Haag

Het project Mirage kliniek betreft een gedeeltelijke verbouw en uitbreiding van het bestaande gebouw Villa Ockenrode. De Mirage kliniek is een ontwenningskliniek voor alcohol- en drugsverslaafden en zal na de verbouwing van het landhuis gebruik maken.

Onder andere Henk-Jan Hollander (NL Development), Pieter Loysen (Algemeen directeur Onderlinge Levensverzekeringsmaatschappij), John Kreuze (Bestuurder Mirage) en Johan Abbenhuis (Voorzitter cliëntenraard Mirage) hebben voorafgaand aan de feestelijke gebeurtenis de genodigden toegesproken. Vervolgens heeft Hester Loyson-Kalff de eerste paal geslagen middels een oud- Hollandsche heistelling en daarmee het startsein gegeven voor de realisatie van het project.

De nieuwbouw staat los van de bestaande villa en wordt gekoppeld via een nieuwe verbinding bestaande uit glazen puien en tuinmuren. Op de begane grond bevinden zich alle leeffuncties van de verslavingskliniek, de slaapkamers bevinden zich op de eerste en tweede verdieping.