Winnaar DigiDare Award 2020!

Winnaar DigiDare Award 2020!

Mooie samenwerking Initiatiefgroep BUP2.0

  • Datum nieuwsitem

Kennis is macht, delen is kracht! Onder dat motto is een mooie samenwerking ontstaan in de vorm van Initiatiefgroep BUP2.0 (BIM-uitvoeringsplan 2.0). Samen met J.P. van Eesteren, Klok Groep, Smit’s Bouwbedrijf, UBA, de Nijs, VDC Base en Trebbe is Vink Bouw als onderdeel van initiatiefgroep BUP2.0 met deze inzending de winnaar geworden van de DigiDare Award 2020. 

Winnaar DigiDare Award 2020!

Het BUP2.0 is een simpel en interactief plan met verwijzingen naar BIM-toepassingen via hyperlinks. Deze toepassingen staan op een website, gevuld met de laatste ervaringen en ontwikkelingen vanuit Nederland. Op deze manier wordt centraal kennis gedeeld en kunnen we dit decentraal toepassen en ervaringen opdoen!

DigiDare Award is een initiatief van BIM Loket, ondersteund door DigiDealGO en mediapartner Duurzaam Gebouwd. Het BIM Loket is een samenwerkingsverband van, voor en door de sector rond informatisering in de bouw. De bouwsector maakt een ontwikkeling door naar integrale samenwerking en uitwisseling van digitale informatie tijdens het volledige bouwproces.