Tuinfeest Hortus

Tuinfeest Hortus

Een ideale dag voor een tuinfeest op de daktuin.

  • Datum nieuwsitem

22 graden, zon en een regenkans van 0%
Dit weerbericht maakt het een ideale dag voor het geven van een tuinfeest. Voor de toekomstige bewoners van Hortus in Wijk bij Duurstede was dit op 3 juli dan ook het geval. Zij hadden de mogelijkheid om het gebouw te bekijken vanaf de toekomstige daktuin onder het genot van een hapje en drankje. De catering was perfect geregeld door de lokale keurslager Van Middelaar die tegenover het project hun winkel heeft.

Dat het tuinfeest georganiseerd werd op de toekomstige daktuin was natuurlijk niet voor niets. Het toekomstige binnenterrein van Hortus wordt voorzien van verschillende planten, kortom een groene oase. Om de bewoners een beetje een idee te geven wat er allemaal op de daktuin komt, had de leverancier van de daktuin een klein hoekje ingericht met referentiebeelden en kleine plantjes. Des te leuker om te horen dat er onder de bewoners al voorzichtig afspraken worden gemaakt over het onderhoud van deze planten. 

Leuk om het gebouw te mogen bekijken, we kijken er naar uit om de woning van binnen te kunnen bekijken.

Kortom een heel erg geslaagd samenkomen van een leuke groep bewoners die uitkijken naar de eerstvolgende mogelijkheid om echt hun eigen woning van binnen te kunnen bekijken. 

Tuinfeest Hortus