Vriend van de Bouwacademie

Vriend van de Bouwacademie

Verbinding tussen bedrijfsleven en het techniekonderwijs

  • Datum nieuwsitem

Met dagelijks ruim 10 leerling-vakkrachten op de bouwplaats kun je wel zeggen dat wij een echt leer-werk bedrijf zijn. Het opleiden van leerlingen tot vaklieden vinden wij leuk om te doen en belangrijk! Wij zijn dan ook blij om de Bouwacademie Groene Hart te ondersteunen en zijn Vriend van de Bouwacademie geworden! 

Vriend van de Bouwacademie

De Bouwacademie met een fantastische ontmoetings- en leerplek in Waddinxveen, biedt onderwijs op elk niveau. Ze zijn de schakel tussen leerlingen en werkgevers. 

Vriend van de Bouwacademie

Vrienden van de Bouwacademie zorgen voor de verbinding tussen het bedrijfsleven en het (techniek)onderwijs. Het is een veelzijdig netwerk met bedrijven uit alle expertises die de technieksector rijk is. De gezamenlijke missie van de Bouwacademie is om meer talent goed op te leiden voor een toekomst in de brede techniek binnen de bedrijven van de Vrienden. Zonder betrokken bedrijven zijn er geen goede plekken om het vak te leren en zonder onderwijs geen goed opgeleide vaklieden. Een Win-Win dus, de Vrienden van de Bouwacademie versterken elkaar èn het onderwijs!

Win-Win !