Start Verkoop Studio’s Antoni

Start Verkoop Studio’s Antoni

Op maandag 14 mei 2018 is de verkoop van de 28 studio’s van het project Antoni in Delft van start gegaan. Een flink aantal enthousiaste geïnteresseerden hebben de brochure en andere verkoopstukken opgehaald.

De verkoop van de 28 studio's van het project Antoni in Delft is begonnen! 

De Studio’s
De Studio’s zijn gezellige, compacte appartementen met een woonoppervlakte van circa 25 tot 50 m² met een uitzicht op het park of binnentuin. Alle studio’s worden ‘Start Smart’ aangeboden en zijn inclusief sanitair, tegelwerk, keuken, wand- en vloerafwerking in uw eigen stijl. Klik voor meer informatie over Start Smart op onderstaande knop.

'Loftwoningen vanaf 22 mei in verkoop'

De Loftwoningen
Naast studio’s, biedt Antoni ook riant wonen in een moderne en lichte loftwoning. De loftwoningen, vanaf circa 170 m² tot 275 m², zijn gelegen op de vier bovenste verdiepingen in Antoni en hebben balkons, dakterrassen en/of loggia’s met een inspirerend uitzicht over Delft. U kunt de loftwoningen naar eigen wens indelen. Op deze manier wordt uw nieuwe thuis helemaal op maat gebouwd. De loftwoningen gaan 22 mei as. in verkoop. U bent van harte welkom tussen 19.00 en 21.00 uur in Het Rieten Dak in Delft (Middelweg 3, Delft).

Meer weten? Bekijk dan de website van Antoni.