Start Smart website staat online!

Start Smart website staat online!

Bij Vink Bouw maken wij graag de woonwensen van onze klanten waar. Wij gaan verder dan het het plaatsen van een dakkapel of het verplaatsen van een stopcontact. Daarom hebben wij het concept Start Smart opgezet. Onder begeleiding van je eigen woonadviseur verzorgen wij de afbouw van jouw huis. Met trots presenteren wij de Start Smart website waar u een kijkje kunt nemen in de mogelijkheden en ondersteuning die Start Smart kan bieden voor uw toekomstige woning.

  • Datum nieuwsitem

Om onze klanten zo goed mogelijk voor te bereiden en te ondersteunen in het traject hebben we een prachtige website ontwikkeld: www.starsmart.nu Op deze website zijn verschillende dingen te zien en te doen. Laat je inspireren!

Woonwerelden
Bij Start Smart zijn er verschillende woonwerelden. Deze kun je koppelen aan je pinterest! Hierdoor kun je waar je ook bent en wanneer je maar wilt jouw online moodboard zien en bijwerken. 

Test
Heb je nog geen idee welke woonwereld bij jouw past? Doe de online test en kom erachter welke wereld bij jouw smaakt past!

'Welke woonwereld past bij jou?'

VR bril
Je kunt op je gemak een digitaal kijkje nemen in de showroom. De klanten van projecten die met het Start Smart concept gaan werken ontvangen een Start Smart VR bril. Hiermee kun je altijd de woonwereld digitaal in de showroom nog een keer bekijken.

Start Smart website staat online!

Veelgestelde vragen
Wanneer klanten een huis kopen krijgen ze ontzettend veel informatie wat misschien niet altijd in één keer begrepen wordt. Wij hebben voor u de veelgestelde vragen al beantwoord en gecategoriseerd.

We nodigen je van harte uit om een kijkje te nemen op deze nieuwe website. Kijk rond in de online showroom en doe de test!

Start Smart website staat online!