Start bouw Superlofts en Noord4us

Start bouw Superlofts en Noord4us

In het bijzijn van zowel de bewoners als diverse betrokken partners van de projecten Superlofts en Noord4US is op dinsdag 2 juni jl. de feestelijke paal geslagen. Het slaan van deze heipaal symboliseert de start van het bouwtraject van deze beide projecten. De projecten maken onderdeel uit van Kavel21 en worden direct naast elkaar gerealiseerd.

  • Datum nieuwsitem
Viering start bouw Superlofts en Noord4us
Viering start bouw Superlofts en Noord4us
Viering start bouw Superlofts en Noord4us

Noord4US en Superlofts zijn beide bijzondere projecten waarbij de bewoners samen met de architect hun eigen indeling hebben bedacht.  Hierdoor is geen enkel appartement hetzelfde wat beide projecten erg bijzonder maakt.  Project Superlofts bestaat uit casco woningen waarbij de installaties vooraf door Vink Bouw en de installateurs worden uitgedacht. Noord4US staat in het teken van sharing economy. De bewoners zijn naast hun appartement ook mede eigenaar van een aantal gemeenschappelijke ruimte waaronder een logeerappartement, en een commerciële ruimte.

De feestelijkheid begon met een hapje en een drankje op de nabijgelegen locatie, waar iedereen werd toegesproken door Rob de Kuiper (Vink Bouw), Marc Koehler (MKA Architects) en Hans Berger (Berger Barnett architecten). Na de toespraken zijn alle genodigden naar de heistelling gelopen om de eerste heipaal te slaan. Dit is verzorgd door de eerste kopers van beide projecten. Na het slaan van de paal zijn alle genodigden terug gegaan naar de feestlocatie om gezellig na te borrelen.