Parkgebouw Beatrixpark opgeleverd

Parkgebouw Beatrixpark opgeleverd

Dinsdag 12 februari 2012 heeft Vink Bouw het nieuwe Parkgebouw in het Beaxtrixpark te Amsterdam opgeleverd aan het stadsdeel Zuid

  • Datum nieuwsitem
Parkgebouw Beatrixpark opgeleverd
Parkgebouw Beatrixpark opgeleverd

Het nagenoeg geheel uit hout bestaande gebouw waarin meerdere functies samen komen te weten toezichthouder ruimte voor het naastgelegen kinderzwembad, de openbare toiletten voor het park, een kiosk, een opslagruimte voor de groenvoorzieningen in het park en een ruimte voor de ‘vrienden van het Beatrixpark’ welke de naastgelegen tuin onderhouden en beheren.

Het gebouw is nog niet in gebruik genomen door de verschillende gebruikers. De laatste hand wordt nog gelegd aan de bestrating, die vanwege de vorst helaas niet geheel afgerond is. De ingebruikname van het gebouw zal in de komende periode plaatsvinden. Eind mei zal er een officiële opening plaatsvinden van het parkgebouw samen met het 75-jarig bestaan van het Beatrixpark.

Vink Bouw wenst de gebruikers veel plezier met de ingebruikname van het in het oog springende gebouw aan de rand van het park achter de Rai.