Oplevering ‘t Galjoen in Leiden

Oplevering ‘t Galjoen in Leiden

Ontmoetingen op het pleintje

  • Datum nieuwsitem

Na ruim een jaar is het dan eindelijk zo ver! Inmiddels zijn de algemene ruimtes van het project ‘t Galjoen in Leiden opgeleverd en worden de sleutels van de nieuwe woningen overgedragen aan de nieuwe bewoners. 

Raymond en Roos van bouwnummer 10 waren de eerste gelukkige in de rij. Nu zijn zij aan de beurt om hun, al prachtige, woning naar wens af te bouwen. Dit geldt overigens niet voor alle toekomstige bewoners. Drie van de 11 woningen zijn tijdens de bouw met ons Start Smart concept voorzien van afwerking zoals een keuken, badkamer, vloer en wandafwerking inclusief kleur. Hier komt dus al heel snel de verhuiswagen voor de deur om de woning in te richten. 

‘t Galjoen is een kleinschalig woonblok van elf stadswoningen en een restauratie van een voormalige gymzaal tot een maatschappelijke bestemming. Inmiddels is deze verkocht aan een kinderdagverblijf. De woningen hebben een gezamenlijke daktuin, ook is er een pleintje ingericht met speelattributen en leent deze ruimte zich goed om elkaar te ontmoeten, een buurt BBQ te organiseren en de kinderen te laten spelen. 

Wij wensen alle nieuwe bewoners heel veel woongeluk op hun nieuwe stek!