Oplevering Antoni in Delft

Oplevering Antoni in Delft

Multifunctioneel gebouw in gebruik

  • Datum nieuwsitem

Wat een mooie tijd! Zo net voor de feestdagen is zowel het hotel als de 28 studio’s en de 11 appartementen van het project Antoni in Delft opgeleverd. Op 17 december was de oplevering aan de VVE.

Antoni is een prachtig ontwerp met een multifunctionele invulling. Naast de woningen gaat hotel Ibis Styles die zich hier vestigen en zijn er verschillende bedrijfsunits en een winkelruimte beschikbaar.

Nieuw Delft

Antoni is onderdeel van “Nieuw Delft”, een gebiedsontwikkeling naast de treintunnels die in 2015 in gebruik zijn genomen om het treinverkeer ondergronds door het centrum te laten rijden. Antoni staat direct naast het, in 1886 gebouwde, oude stationsgebouw van Delft en ligt op 5 minuten lopen van het centrum.

Samenwerking Smit’s Bouwbedrijf

Om dit complexe gebouw te kunnen ontwikkelen en realiseren, zijn we hier de samenwerking aangegaan met Smit's Bouwbedrijf uit Beverwijk, onder de naam Bouwcombinatie SBB-Vink Bouw Antoni VOF. Samen hebben wij drie jaar toegewerkt naar dit prachtige eindresultaat.

Een samenwerking die voor beide partijen goed is bevallen en welke heeft geresulteerd in een gezamenlijk vervolg-project Dockside in Alkmaar. 

Woonklaar opgeleverd

De 28 studio’s zijn naar volle tevredenheid volledig afgewerkt met het Start Smart concept, ofwel direct woonklaar. De appartementen worden grotendeels “casco” opgeleverd en worden naar eigen inzicht verder afgewerkt. 

Oplevering Antoni in Delft