Opleverfeest Noord4Us

Opleverfeest Noord4Us

De langste dag van het jaar was een mooi moment om een opleverfeest te vieren bij het woongebouw Noord4Us samen met de bewoners van de appartementen en de betrokken partners.

  • Datum nieuwsitem

Op de prachtig warme en zonnige dag 21 juni werd een opleverfeest gevierd van het woongebouw Noord4Us in Amsterdam samen met de bewoners en alle betrokkenen! Er zijn 14 appartementen, een logeerappartement en een prachtige daktuin gerealiseerd in dit woongebouw naar architectuur van Berger Barnett.

Op de daktuin en in het logeerappartement was een gezellige barbecue georganiseerd. Ook waren er prachtige posters opgehangen door de architect Berger Barnett met de afbeeldingen van het gebouw.

opleverfeest Noord4Us
opleverfeest Noord4Us
opleverfeest Noord4Us
opleverfeest Noord4Us
opleverfeest Noord4Us

Binnen dit project Noord4Us was het mogelijk een eigen droomwoning te realiseren met driemeterhoge plafonds, veel daglicht en grote balkons. De gehele indeling was flexibel waardoor alle woningen er anders uitzien. Er is gekozen voor een duurzame bouw, waarbij de energie wordt opgewekt met zonnepanelen en de verwarming komt uit de restwarmte van het ventilatiesysteem en stadsverwarming. Onder het gebouw is een parkeergarage met parkeerplekken passend bij het aantal appartementen.

Opleverfeest Noord4Us