Noord4Us genomineerd Amsterdamse Nieuwbouwprijs 2018

Noord4Us genomineerd Amsterdamse Nieuwbouwprijs 2018

Stem op Noord4Us voor de Amsterdamse Nieuwbouwprijs 2018.

  • Datum nieuwsitem

Noord4Us, een prachtige woongebouw met 14 appartementen naar een ontwerp van Berger Barnett Architecten, maakt kans op de Amsterdamse Nieuwbouwprijs 2018. Stemmen op dit project kan tot en met 29 oktober via onderstaande knop. Wie weet wordt Noord4Us gekozen tot mooiste nieuwbouwproject van Amsterdam!

Leefbaarheid
Het blok is zorgvuldig ingepast in de bebouwing aan de Ridderspoorweg. Het parkeren is op maaiveldniveau onder het blok opgelost waardoor de parkeerdruk in de buurt wordt beperkt.

Woonkwaliteit
Het complex bevat veertien appartementen van diverse afmetingen, en wordt gekenmerkt door zijn riante, drie meter hoge plafonds en diepe balkons aan de voor- en achterzijde. Het resultaat is een reeks unieke appartementen die uiteenlopen van 37 m2 tot 129 m2, en twee penthouses van ieder 192 m2 op de bovenste verdieping.

Toegevoegde waarde voor de buurt
In Buiksloterham wordt gestreefd naar een zelfvoorzienende wijk, met gesloten materiaalcycli, gebaseerd op een ‘zero waste’ en ‘zero emission’ en met hart voor lokale economie. CPO-project Noord4us heeft deze ambities op eigen wijze geïntegreerd in het ontwerp. Het complex is zeer duurzaam ontworpen. Zo zijn onder andere driedubbele beglazing, pv panelen op het dak en warmte-koude opslag met een door zonne-energie gedreven warmtepomp.

Noord4Us genomineerd Amsterdamse Nieuwbouwprijs 2018
Noord4Us genomineerd Amsterdamse Nieuwbouwprijs 2018