Nieuw Delft Presenteert

Nieuw Delft Presenteert

Zaterdag 3 februari a.s. wordt er een groot publieksevenement georganiseerd om meer te vertellen over de ontwikkelingen in Nieuw Delft.

  • Datum nieuwsitem

Nieuw Delft Presenteert
Op zaterdag 3 februari aanstaande van 11.00 tot 16.00 uur organiseert Ontwikkelingsbedrijf Spoorzone Delft een groot publieksevenement om de Delftenaren meer te vertellen over de ontwikkelingen in Nieuw Delft.  Een project in het hart van de stad. Onder de noemer “Nieuw Delft Presenteert” laten alle partners Delftenaren en andere belangstellenden zien wat er tot nu toe gerealiseerd is in Nieuw Delft en wat er de komende periode op stapel staat. 

Locatie en tijd
De bijeenkomst vindt plaats tussen 11.00 en 16.00 uur in de publiekshal van het stadskantoor van Delft, Stationsplein 1. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Informatiemarkt
Tijdens de bijeenkomst wordt er ook aandacht besteed aan thema’s als duurzaamheid in Nieuw Delft en worden er ideeën opgehaald voor tijdelijke initiatieven in het gebied. Tegelijkertijd kunnen mensen die overwegen zelf een huis te gaan bouwen (individueel of in een collectief) in Nieuw Delft inspiratie opdoen  met de “aanwezige zelfbouwers” van Nieuw Delft’ uit bijvoorbeeld de Coendersbuurt . Tot slot zijn er maquettes van Nieuw Delft en het Van Leeuwenhoekpark aanwezig en kunt u met een 3D-bril een virtuele wandeling door Nieuw Delft maken.