Feestelijke start bouw kavels Delft

Feestelijke start bouw kavels Delft

Donderdag 13 september is feestelijk de start van de bouw van drie projecten in het Van Leeuwenhoekkwartier in Delft gevierd.

  • Datum nieuwsitem

Start bouw gevierd
Op deze zonovergoten dag heeft Vink Bouw samen met drie CPO groepen, collectief particuliere opdrachtgevers, de start van de bouw van drie kavels van het Leeuwenhoekkwartier in Delft gevierd. Drie totaal verschillende groepen met ieder een eigen ontwerp, waarin individuele wensen zijn verwerkt. In samenwerking met diverse partners bouwt en ontwikkelt Vink Bouw deze kavels in Delft.

Oud hollandse heistelling
Op donderdag 13 september is symbolisch de eerste paal de grond in gegaan met een nostalgische heistelling. De drie-poot heistelling werd bediend door buurtbewoners van de verschillende kavels samen met Toos Starrenburg en Hans Verheul van de gemeente Delft. Uiteraard was er na het slaan van deze paal een gezellig moment met een hapje en drankje voor alle aanwezigen.

Kavels
Het Van Leeuwenhoekkwartier ligt centraal in Delft rond Station Delft en het Van Leeuwenhoekpark. Hier bouwt Vink Bouw de volgende kavels

Naast deze kavels bouwen wij, in samenwerking met Smit's Bouwbedrijf, ook het naastgelegen multifunctionele gebouw Antoni waarbij maandag 17 september de bouw van start zal gaan.

Feestelijke start bouw kavels Delft