Eerste paal appartementen Voorofsche Zoom

Eerste paal appartementen Voorofsche Zoom

Aan de rand van Boskoop op de locatie van de oude gasfabriek aan de Linnaeusweg bevindt zich het project Voorofsche Zoom. Op deze locatie wordt door Vink Bouw in eigen ontwikkeling totaal 63 woningen gerealiseerd.

  • Datum nieuwsitem
eerste paal appartementen

Deze week is de eerste paal geslagen voor het prachtige appartementencomplex in het plan Voorofsche Zoom in Boskoop. De grondgebonden woningen in het plan waren al in november geheid.

Door Vink Bouw worden in eigen ontwikkeling totaal 63 woningen gerealiseerd verdeeld over rijwoningen, appartementen, grondgebonden seniorenwoningen, twee-onder-een kapwoningen en vrijstaande woningen.

Het project Voorofsche Zoom wordt dé vernieuwde dorpsrand van Boskoop en de entree van het dorp! Het woningaanbod in de wijk is zeer divers. Aan de Gouwe worden appartementen gerealiseerd met onder het gebouw een gedeeltelijk verdiepte stallingsgarage. Ook komen er in de wijk diverse types eengezinswoningen en grondgebonden, levensloopbestendige woningen met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Aan de westzijde van het plan komt een wooneiland, waar naast eengezinswoningen ook een aantal twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen met garage worden gerealiseerd.

Voor meer informatie over het project klik hier.