Druk bezochte informatieavond Antoni

Druk bezochte informatieavond Antoni

Dinsdagavond 3 oktober 2017 bezochten veel geïnteresseerden de informatieavond van ‘Wonen in Antoni’ in Delft. Een drukbezochte en succesvolle avond, waarbij alle geïnteresseerden voor een woning in Antoni aanwezig waren.

  • Datum nieuwsitem
Informatieavond druk bezocht

Dinsdagavond 3 oktober 2017 stond in Delft de informatieavond van ‘Wonen in Antoni’ op het programma. Een drukbezochte en succesvolle avond, waarbij alle geïnteresseerden voor een woning in Antoni aanwezig waren. Tijdens de avond vertelde de architect, Arie van der Neut (StudioNineDots), enthousiast over het ontstaan van en de inpassing in de omgeving van Antoni. Daarna gaf de procesmanager Eric Amory (OntwerpJeWoning) nog een korte toelichting op het programma, het proces en de planning. Tot slot mochten de geïnteresseerden vragen stellen. Een succesvolle en geslaagde avond voor alle aanwezigen!

Verbinding
Wonen in Antoni staat naast wonen voor ontmoeten, leren, experimenteren, beleven, verblijven en genieten in een centraal gelegen gebouw in Delft. Verbinding tussen mensen en de nieuwste innovaties en ideeën op het gebied van techniek en duurzaam design. Dat ziet u terug in de flexibele plattegronden van de mooie, royale loftwoningen en de slimme oplossingen in de compacte studio’s. Bovendien is er een vindingrijke parkeervoorziening voor eigen auto’s en deelauto’s.

Antoni is een levendig gebouw, waarbij technologie, kennis en mensen samenkomen.

Woningen
In Antoni is ruimte voor een compacte studio met een woonoppervlakte van circa 36 tot 50 m2, compleet afgebouwd met keuken, toilet, badkamer, wand-, plafond- en vloerafwerking. Zelfs gestoffeerd opleveren is mogelijk!

Daarnaast zijn op de vier hoogste verdiepingen royale loftwoningen gesitueerd, met een woonoppervlakte van circa 150 tot 230 m2. Alle loftwoningen hebben een balkon, dakterras en/of loggia, met adembenemend uitzicht over Delft.

Locatie
Antoni wordt gebouwd in het Leeuwenhoekkwartier in Nieuw Delft, aan de westgrens van het centrum van Delft. Op deze locatie is het spoorwegviaduct gesloopt en is een ondergrondse spoortunnel aangelegd, wat ruimte biedt voor een nieuwe, gemengde wijk. Nieuw Delft vormt de ontbrekende verbinding tussen het centrum en de omliggende wijken.

Druk bezochte informatieavond Antoni