De jeugd heeft de toekomst!

De jeugd heeft de toekomst!

Wij ondersteunen graag initiatieven om jongeren te informeren en interesseren voor de technische brancheĀ op financieel en praktisch gebied.

De jeugd heeft de toekomst!
De jeugd heeft de toekomst!
De jeugd heeft de toekomst!

Jongeren informeren en interesseren voor de technische branche en dan met name in de bouw, dat vinden wij belangrijk! Daarom ondersteunen wij graag initiatieven met ditzelfde doel op financieel en praktisch gebied.

Zo ontmoetten wij ouders en jongeren op de informatieavond georganiseerd door de Metaalvakschool Nieuwkoop op 19 april jl.. En ook tijdens de Open Bedrijvendag Metaalvakschool hebben wij onze bouwplaats bij WIJland opengesteld voor leerlingen en hun begeleiders.

Klik hier voor een leuk filmpje van deze middag.

Daarnaast is ook TechNet Amstel & Venen actief op dit gebied en daar dragen wij graag aan bij. Zo organiseren zij TechniekXperience voor vmbo- en havoleerlingen. Het idee is om Techniek Ambassadeurs vanuit Vink Bouw te laten vertellen tijdens gastlessen over hun eigen ervaringen. Op deze manier kunnen leerlingen kennismaken met de bouw en kunnen zij hen enthousiast maken voor Techniek.