Coronavirus

Coronavirus

Het coronavirus houdt ons allemaal bezig, zowel privé als zakelijk.

  • Datum nieuwsitem

Binnen Vink Bouw doen wij er alles aan om onze dienstverlening en productie zo goed mogelijk door te laten gaan. 

Onze eerste prioriteit heeft de gezondheid van onze medewerkers en de medewerkers van de klanten, opdrachtgevers, partners, onderaannemers, ZZP'ers en leveranciers. Op kantoor en op de bouwplaatsen zijn daarom alle benodigde maatregelen genomen. Dit betreffen de hygiënemaatregelen zoals voorgeschreven door overheid en RIVM maar ook maatregelen om de voortgang en productie in voorbereiding en uitvoering te kunnen borgen. Onze collega’s zijn telefonisch en per email bereikbaar en ook overleg is middels videocall mogelijk. 

De tweede prioriteit betreft het continueren van de productie en voortgang in de voorbereiding en op de werkvloer. Op dit moment zijn alle projecten nog volop in uitvoering. Wij zullen ons, samen met de betrokken partijen, blijven inspannen om de werkzaamheden in de voorbereiding en op de bouwplaats doorgang te laten vinden. Uiteraard volgens wij de ontwikkelingen vanuit overheid en RIVM op de voet en zullen wij waar nodig aanvullende maatregelen treffen.

Graag willen wij onze waardering uitspreken naar alle betrokkenen van Vink Bouw op de projecten in voorbereiding, uitvoering en reeds opgeleverde projecten. De actieve en constructieve benadering van u allen zorgt er voor dat wij met elkaar de motor draaiende houden.

In deze onzekere tijden staan saamhorigheid, creativiteit, inventiviteit en doorzettingsvermogen voorop. Samen met u vinden wij een oplossing voor de eventuele knelpunten die nog op ons pad gaan komen.

Voor eventuele vragen of onduidelijkheden kunt u contact opnemen bij de voor u bekende contactpersonen, via ons telefoonnummer 0172 520260 of per mail op info@vinkbouw.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Hartelijke groeten

Namens alle collega’s van Vink Bouw