BIM Center in gebruik!

BIM Center in gebruik!

Vink Bouw heeft in de afgelopen tijd hard gewerkt aan de basis die nodig is om BIM te laten slagen. Daarnaast hebben we mooie stappen gezet in de nodige faciliteiten. Inmiddels hebben we het BIM Center op ons terrein in gebruik genomen.

  • Datum nieuwsitem

We hebben een mooi Vink Bouw BIM Center gerealiseerd, een Center dat is opgebouwd uit bouwketen dat op ons terrein naast het kantoorpand is geplaatst. Het Center van ca. 70m2 bestaat uit twee nieuwe overlegruimtes die modern zijn ingericht en samen met de huidige technologieën zoals de smart boards, virtual reality en video/conference-mogelijkheden klaar voor de toekomst. We willen hiermee het integraal werken stimuleren en faciliteren en geloven dat het Center ons hierbij gaat helpen.

BIM Center in gebruik!

Om BIM te laten slagen hebben we ook de focus gelegd op de zachte kant van deze mooie innovatie. De eerste resultaten zijn inmiddels geboekt en de vooruitzichten zijn aantrekkelijk. Mogelijkheden genoeg voor ons om te ontdekken en door te ontwikkelen! Door gefaseerd stappen te zetten willen we een gezonde ontwikkeling maken waarin wij als gehele organisatie de kennis en voordelen zien en delen met elkaar, intern en extern.

We merken bij de BIM trajecten dat overleg-structureren mee veranderen en vragen om andere faciliteiten. Werken op smart boards is een pré en veranderlijke opstellingen zorgen voor meer mogelijkheden, de reden voor het openen van het BIM Center!

Onze partners ontwikkelen en digitaliseren met ons mee en spreken uit behoefte te hebben naar deze overleg structureren. Integraal virtueel ontwerpen en bouwen is de toekomst en dat willen we graag samen doen.

'Met BIM slimmer bouwen in de toekomst'