Atrium klaar voor de toekomst!

Atrium klaar voor de toekomst!

Het oudste, meest iconische gebouw aan de Zuidas in Amsterdam is klaar voor de toekomst! Het Atrium wordt door Vink Bouw en Intersell compleet gerenoveerd en gemoderniseerd.

  • Datum nieuwsitem
Grand Opening Atrium
Grand Opening Atrium
Grand Opening Atrium

De upgrading van het Atrium gebouw is gestart in de zomer 2015. Woensdag 22 maart vond de ‘Grand Opening’ plaats. Een aantal projecten zijn inmiddels afgerond en in gebruik genomen.

In het Atrium-gebouw zijn veel bedrijven gevestigd. Om de opdrachtgever en de gebruiker te ontlasten worden de werkzaamheden voor een groot deel uitgevoerd tijdens de avonduren en in het weekend.

De renovatie van het Atrium door Vink Bouw in samenwerking met Intersell wordt in delen uitgevoerd.
De tuin, het restaurant, de centrale ontvangstruimte en receptie zijn inmiddels gereed.Op dit moment wordt hard gewerkt aan de meetingrooms,  het vervangen van de glaskappen en de dakbedekking. Verder worden de (klimaat)installaties vervangen om te zorgen voor voldoende capaciteit in het bestaande gebouw en de twee nog nieuw te bouwen torens. Hierbij wordt toegewerkt naar de duurzaamheidslabels Breeam ‘Very good label’ voor het gerenoveerde deel van het Atrium en een Breeam ‘Excellent label’ voor het nieuwe deel.

Kijk voor meer informatie klik hier.