70 leerlingen op bezoek Open Bedrijvendag

70 leerlingen op bezoek Open Bedrijvendag

Op vrijdag 9 maart 2018 ontvingen wij ruim 70 leerlingen tijdens de Open Bedrijvendag. Leerlingen van middelbare scholen en de laatste groepen van de basisscholen oriƫnteren zich op hun beroepskeuze. Wij laten ze graag kennismaken met Vink Bouw als ontwikkelende, duurzame en innovatieve bouwer.

  • Datum nieuwsitem

Vink Bouw is een van de deelnemers van de Open Bedrijvendag welke jaarlijks georganiseerd wordt door de Metaalvakschool in Nieuwkoop. In groepen kwamen ruim 70 leerlingen op de fiets naar ons kantoor en onze werkplaats in Nieuwkoop. Daar maakten ze kennis met onze werkwijze als ontwikkelende, duurzame en innovatieve bouwer.  

70 leerlingen op bezoek Open Bedrijvendag

In de kantine kregen de leerlingen een korte presentatie over de werkzaamheden die Vink Bouw uitvoert, onze nieuwe concepten en onze aanpak  rondom BIM, MVO & Duurzaamheid. Daarna kon iedereen zelf aan de slag en werden er mini solar huisjes gemaakt met daarin een lampje dat werkt op zonne-energie.

Vervolgens kregen de leerlingen een rondleiding door de werkplaats en over het opslagterrein. De kinderen waren nieuwsgierig en stelden veel vragen! Wij kijken terug op een leuke en actieve dag. Wij hopen dat wij de kinderen enthousiast gemaakt hebben over dit mooie vak en zien ze graag samen met hun ouders weer terug tijdens de informatieavond op woensdag 28 maart.

Aan het einde van deze Open Bedrijvendag was er voor de deelnemende bedrijven nog een gezellige afsluitende borrel. Wij bedanken de Metaalvakschool voor de organisatie van deze geslaagde dag!