15 huurwoningen opgeleverd in Boskoop

15 huurwoningen opgeleverd in Boskoop

Huurders blij met de sleutel nieuwe woning

  • Datum nieuwsitem

In opdracht van Woonforte hebben wij vijftien nieuwe NOM-woningen gebouwd in Boskoop in het project Weegbree. Begin december ontvingen de nieuwe huurders hun sleutels. De nieuwe huurders zijn inmiddels de trotse bewoners van deze mooie NOM-woningen: comfortabel, zeer energiezuinig. In april van dit jaar werd de eerste paal geslagen van de nieuwe woningen en wij zijn blij dat de nieuwe bewoners mooi op tijd voor Kerst de sleutel van hun nieuwe woning konden ontvangen. Wij wensen iedereen veel woonplezier toe!

15 huurwoningen opgeleverd in Boskoop

Ondanks dat het een klein nieuwbouwproject is, levert het toch een mooie bijdrage aan de doorstroming in Boskoop. Van de vijftien nieuwe huurders laten elf huurders een huurwoning leeg achter. Daarmee komen er in Boskoop weer huurwoningen voor gezinnen en starters beschikbaar', meldt woningcorporatie Woonforte. 

Zelf energie opwekken

‘Nul op de meter’ betekent dat de bewoners (bijna) niets hoeven te betalen voor het gebruik van de elektriciteit, omdat de woning zelf energie opwekt. Op het dak liggen zonnepanelen. Met de combinatie van deze zonnepanelen en energiezuinige installaties in de woning hebben de bewoners met een gemiddeld energieverbruik een zeer lage energierekening. Naast de energieprestatievergoeding die de bewoners aan de corporatie betalen, zijn er dan bijna geen energieverbruikslasten.

15 huurwoningen opgeleverd in Boskoop

Elke woning is uitstekend geïsoleerd en alle ramen hebben drielaags isolatieglas. Er is vloerverwarming en de woningen hebben geen gasaansluiting. In plaats van een cv-ketel hebben de bewoners een duurzame warmtepomp die warmte uit de buitenlucht haalt.