Servicemelding

Servicemelding

Vul het formulier zo volledig mogelijk in voor een snelle en adequate afhandeling van uw servicemelding. U krijg zo snel mogelijk een bericht van ons, in ieder geval binnen vijf werkdagen. Let op: u kunt foto's en afbeeldingen uploaden om de situatie te verduidelijken.

In verband met de bouwvak is ons bedrijf gesloten van 22 juli t/m 20 augustus 2017. Tijdens onze vakantiesluiting kunnen serviceverzoeken enkel worden gemeld via dit formulier. De melding wordt automatisch doorgezonden naar onze zusteronderneming BV Intersell. Wanneer er sprake is van een urgente servicemelding, wordt door BV Intersell een gepaste maatregelen getroffen. BV Intersell is eventueel telefonisch bereikbaar op het nummer 088 - 04 43 400. Alle niet urgente servicemeldingen worden na onze vakantiesluiting in behandeling genomen.

In de week van 13 t/m 20 augustus is het Team service & onderhoud in kleine bezetting weer aanwezig en zullen de eerste niet urgente meldingen weer in behandeling worden genomen. Vanaf maandag 21 augustus is het Team service & onderhoud weer aanwezig met volledige bezetting.

* is verplicht